Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

499.000Ft

Yamaha Clavinova CVP 501 lakkfekete

  • Árrendezés: 400000-500000 Ft
  • Termék állapot: Használt
  • Megye: Budapest
  • Irányítószám: 1033
  • Megjelenés: 2015. július 23. csütörtök 12:53
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
Yamaha Clavinova CVP 501 lakkfekete - Kép1Yamaha Clavinova CVP 501 lakkfekete - Kép2

Bemutatkozás

Eladóvá vált sajnos, külföldre költözés miatt a Nagyonnagyon szeretett zongorám.

Yamaha CVP 501, lakkfekete, abszolút makulátlan, karcmentes állapot. Csak hobbi célra volt használva, egyetlen gombon nem látszik a használat legapróbb jele sem.

Aki ilyen zongorát vesz, nagyjából tudja, hogy mit tudnak de azért nagyon szívesen írok róla pár szót.

Ez egy profi hangszer, nem gyerekjáték, habár játsszva zenél vele az ember, egyszerűen nem lehet mellőle felállni. Én épp ezért akár kezdőknek is javasolnám, de vélhetően sokan kezdésre kevesebbért keresnek zongorát, pedig ez az árából, ha az állapotát megőrzik, már nem igazán veszít. Új ára 879.000 Ft volt.

128 polifónia hangzás, 88 db legkifinomultabb és az eredeti zongorák billentését a lehető legjobban visszaadó kalapácsmechanikás billentyű.

USB-re feltölti, amit játszol Midiben azonnal, ezzel nagyon könnyűvé és gyorssá téve a saját zenék felvételét, az azon lévőket pedig lejátssza úgy, hogy akár rá is tudunk játszani bármit.

Kb 500 előre beprogramozott zenei stílus 3 intróval, 4 verzével, 3 outro-val, kimagasló zenei igényességgel megalkotva. Egyetlen számot el tudsz játszani mindenféle zenei stílus aláfestésében, ezzel élvezetessé és érdekessé téve a gyakorlást. Természetesen profiknak más szemszögből is jó 🙂

DUAL mode, azaz egyszerre két hang szólal meg, kiválasztás szerint, azok egymáshoz viszonyított hangereje abszolút tetszés szerint változtatható

Left mode – a bal kézre egy tetszés szerinti hangszín külön választható, a bal és jobb rész szétválasztási pontja tetszés szerint módosítható

Meg egyébként gyakorlatilag minden. A pedálok kiosztása, az, hogy a pedál lenyomásával mit csináljon a hangszer. A hangszínek teljesen variálhatóak, kb 30 szempont szerint lehet minden egyes hangszínt variálni.

Felvételi mód – 16 sávot képes rögzíteni, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy egyesével rögzítve a sávokat, 16 hangsávot tartalmazó zenét tudunk szerkeszteni. Ezzel gyakorlatilag egy 16 tagú zenekart tudunk utánozni, a felvétel után is gyakorlatilag mindent lehet módosítani.

És a hangszer tudásáról még messze nem írtam semmit.

Természetesen 2 fülhallgató bemenet, hogy éjszaka közepén játszhass a barátnődnek egy csodálatos melódiát.

Gyere el, hallgasd meg, garantálom, hogy nem akarsz más zongorát vásárolni. Tudom, hogy többe kerül, mint mondjuk egy 130-as CLP, de ezek a funkciók, még ha előre értelmetlennek is tűnhetnek, mert egy zongorának nem kell ezeket tudnia, hidd el, megbabonázzák az életedet.

Bármikor kipróbálható Óbudán.

1276 total views, 1 today

  

Listing ID: 29355b0e38bc5506

Report problem

Processing your request, Please wait....

Fizetett hirdetések (x)

eladó hangszer

használt hangszer hirdetések