Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Eladó hangszer apróhirdetések

Az eladó hangszer hirdetési portálon teljesen ingyen meghirdetheti használt vagy megunt hangszerét. Akár magánszemélyként, akár cégként. A hangszer üzletek számára lehetőség van új termékek megjelenítésére, mely egy plusz megjelenítési forma.
Rövid regisztrációs folyamat, felhasználói név és email cím megadása után már fel is adhatja a hirdetést amely azonnal megjelenik oldalunkon, nincs várakozási idő! Fényképes és térképes hirdetések, melyek a látogatókat segítik.

Feladott hirdetését admin felületen szerkesztheti illetve kikapcsolhatja, amennyiben termékét már eladta! Jól kategorizált tematikus hirdetési portálunkat látogassa meg Ön is.
Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Telefonszámunk: 06 30 86 22 658

Kedves Felhasználó!

Az eladohangszerek.hu internetes oldal azért jött létre, hogy segítsünk mindazoknak akiknek eladó hangszere van. Akár cégként ha új, vagy használt hangszert szeretne eladni értékesíteni, akár magánszemélyként szeretné megunt hangszerét eladni, vagy segítségként felajánlani.

Felhívjuk a kedves látogatók figyelmét, hogy az oldal üzemeltetõi által elérhetõvé tett tartalom kizárólag tájékoztató jellegû. A tartalomért nem tudunk közvetlen vagy közvetett sem semmilyen felelõsséget vállalni. Ide értve a jogsértõ, megbotránkoztató és vagy bármilyen károkért az oldal üzemeltetõi nem tartoznak felelõsséggel. Ha az üzemeltetõ bármi olyat talál az oldalon ami nem oda illõ, azt jogosult figyelmeztetés nélkül azonnal törölni, eltávolítani. Az oldalon található képek, logók bejegyzettek, védettek lehetnek ezek felhasználása csak az érintett cégek, magánszemélyek engedélyével lehetségesek. Az oldal üzemeltetõi semmilyen felelõsséget nem vállalnak az oldalon látható információkért, hirdetésekért, illetve a hirdetõk magatartásaiért vagy a szolgáltatásukért.

Az oldal üzemeltetői a tőle telhetően mindent elkövet az oldalon (weblapon) lévő hirdetések, szolgáltatások, reklámok, bannerek folyamatos elérhetõsége érdekében, azonban nem tudja garantálni annak folyamatos működését, folyamatosságát, ide értve a technikai leállást és esetlegesen más által (harmadik személyek) az oldalon romboló alkalmazások vagy programok általi leállást.

Az oldalra apróhirdetések kerülhetnek fel, Felhasználók által. A Hirdető tudatában van annak, hogy a feladott hirdetésében az Ő általa megadott telefonszám és e-mai cím nyilvános lesz. Tilos feltölteni olyan tartalmat amely a mindenkori irányadó jogszabályoknak ellentétes, tilalom alatt áll, vagy korlátozva van, estlegesen jogszabálya ütközik és azzal ellentétes. Tilos feltölteni olyan tartalmat ami jogellenes, jó erkölcsbe ütközõ, vagy valamilyen cselekményre hív fel, vagy arra buzdít.

Az oldal üzemeltetõinek jogukban áll a hirdetés szolgáltatásának visszautasítására és a tartalom figyelmeztetés nélküli törlésére, különösen akkor ha a hirdetés bármilyen jogszabálya ütközik, vagy megtévesztõ illetve a jó erkölcsbe ütközik. Amennyiben a felhasználó az oldalt jogszabályba ütközõ vagy tisztességtelen célokra használja, úgy az oldal üzemeltetõinek jogukban áll a Felhasználó felelõsségre vonásához szükséges lépéseket megtennie. Tilos az oldalra feltölteni minden olyan hirdetést amelyek forgalmazása engedélyhez kötött, vagy ami bûncselekményt vagy szabálysértést valósít meg, valamint olyan terméket ami kereskedelmi forgalomba nem hozható, valamint fenntartjuk a jogot, hogy megítéljük a hirdetés valódiságát és annak jogszerûségét. Szigorúan Tilos olyan alkalmazás, vagy program használata ami módisítja az oldal mûködését, valamint Tilos minden olyan felhasználás ami sérti a Felhasználók vagy az oldal üzemeltetõinek jogait. Az oldalon megtalálható hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetõ vállalja a felelõsséget, amit a hirdetés feladásakor tudomásul vesz. Az oldal üzemeltetõi semmilyen módom nem vállalja a felelõsséget a felhasználók által az oldalon terjedõ vagy elérhetõvé váló káros tartalomért esetleges vírusok, férgek okozta károkért.

Amennyiben a felhasználó kárt okoz úgy a mindenkori jogszabályoknak megfelelõen köteles azok megtéríteni, mint jogi mint anyagi vonatkozásba.
A felhasználó köteles a szerzõi jogok iparjogvédelmi jogszabályok betartását figyelembe venni. Elmulasztása esetén polgári és büntetõjogi felelõsségvonás alá kerülhet.

A feltöltésre kerülõ képeknek a hirdetésben szereplõ termékre szolgáltatásra kell vonatkozniuk. Vállalati reklámokat jogvédett lógókat Tilos elhelyezni. Tilos az oldalon olyan linket elhelyezni ami másik hasonló oldalra mutat és vagy nem az oldal tartamával azonos.

Céges hirdetések: Az oldal üzemeltetõi fenntartják a jogot, hogy egy adott cég maximum 50 db. hirdetést helyezhet el. Amennyiben többet szeretne azt az üzemeltetõkkel elõzetesen meg kell beszélniük.

Az oldalra feltöltött személyes adatok kezelése a hatályos jogszabályok szerint történik.

A weblapon szereplõ minden információ a szolgáltató szerzõi joga alatt áll. Annak engedély nélküli másolása, módosítása az üzemeltetõ engedélye nélkül szigorúan Tilos és akár polgári és büntetõjogi felelõsséget vonhat maga után.

Fontos! A fentiek elfogadásával a hirdetõ tudomásul veszi a leírtakat és azzal egyet ért. A leírásban nem szereplõ jogszabályok tekintetében a mindenkori polgári és büntetõjogi paragrafusok az irányadóak.

Az üzemeltetõ egyoldalúan fenntartja magának a jogot jelen szabályzat bármikori módosítására.

Minden jog fenntartva!

Eladohangszer.hu

Tel.:06 30 86 22 658

eladohangszer2010@gmail.com