Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

100.000Ft

ÚJ Jackson JS32T Rhoads White with Black Bevels+Marshall MG30CFX

  • Termék állapot: Új
  • Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg
  • Irányítószám: 4233
  • Megjelenés: 2015. április 12. vasárnap 07:13
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
ÚJ Jackson JS32T Rhoads White with Black Bevels+Marshall MG30CFX - Kép1ÚJ Jackson JS32T Rhoads White with Black Bevels+Marshall MG30CFX - Kép2

Bemutatkozás

Leirás a gitáról:
Jackson JS32T Rhoads White with Black Bevels: elektromos gitár: Rhoads forma, hársfa test, csavarozott juhar „Speed Neck“ nyak, rózsafa fogólap, 24 Jumbo érintő, 2x Jackson High Output Humbucking hangszedő, 3 állású pickup kapcsoló, master hangerő, master hangszín, Jackson Compensated húrláb, Jackson Die-Cast hangolókulcsok, fehér szín

Vadi új!!! 1 év garanciával

Leírás az erősítőről:
MG30CFX 30 W-os, 1 x 10” -os 4 csatornás kombó, melyben DFX és 4 programozható memóriahely is található.

Új külső!!
Az MG Carbon Fibre sorozat tagjai először is megjelenésükkel keltenek feltünést. A különféle borítások kipróbálása után a Marshall úgy döntött, hogy olyan külsőt választ, ami nem egyszerűen csak modern és strapabíró, hanem garantálja a Marshall termékektől elvárható minőséget is. A grafitszínű kinézet magáravonja a tekintetet és azonnal felkelti az aktuális Marshall katalógus olvasóinak figyelmét.

Kettős Digital Reverb – Új szolgáltatás!!
A MG15CFX-nál nagyobb készülékekben a beépített digitális Reverb studió zenegetőként vagy rugós zengetőként képes működni. Mindkettő kiváló minőségű, minőségük megfelel az új MG sorozat minőségi színvonalának.

Több modulációs effekt – Új szolgáltatás!!
A kiváló minőségű digitális Chorus, Flanger és Phaser effektek mellett az MG15CFX-ös tipusnál nagyobb erősítőkben Octaver használatára is van lehetőség, mely a gitár eredeti hangját egy oktávval mélyebb hanggal egészíti ki. Az 50 W-os és a 100 W-os változatokban a 70-es évek klasszikus effektje, a közkedvelt Vibe effekt is megtalálható.

Hangszóró csillapítás!!
Az egyik dolog, ami az MG erősítők hangját “kellemessé” teszi, az a beépített hangszóró csillapítás. A szolgáltatás modellezi a csöves végerősítőtől a hangszóróig tartó úton bekövetkező változásokat, valamint a hangszóró “viselkedését”. Az 50 W-os és 100 W-os változatoknál ez a szolgáltatás is kapcsolható, és programozható.

Stompware technológia!!
Minden programozható erősítő lehetőséget nyújt az előlapi vezérlők (beleértve az FX szabályzók) beállításainak mentésére is. Ez alól csak a Master Volume paraméter kivétel, melynek beállítása a játéktól függően változik. Az eltárolt beállítások bármikor visszatölthetők. Ahhoz, hogy az erősítők szolgáltatásait a lehető legjobban kihasználhassa, vásároljon egy Stompware lábkapcsolót (PEDL-90008), amelynek segítségével nagymértékben növelheti a programozhatóságot, vezérelheti a csatornák átkapcsolását, az effekteket, a tempó beállítását, a gitár hangolót, vagy az erősítő csatornáktól teljesen függetlenül tárolt 4 programot. Így például eltárolhat és gyorsan visszatölthet két Clean csatorna beállítást és két OD-2 csatorna beállítást.
MG30CFX

1. Kimenet : 30 W
2. Csatornák száma: 4
3. Reverb: Digitális (Studió vagy rugós)
4. Modulációs FX: Chorus, Phaser, Flanger vagy Octave
5. Delay
6. Tap Tempo
7. Egyidőben használható effektek száma: 2
8. Hangszóró méret: 1 x 10”
9. Programozhatóság
10. Stompware kompatibilitás
11. Fejhallgató kimenet
12. MP3/Line bemenet

Vadi új!!! 1 év garanciával

Telefonszám: 06305458852

440 total views, 1 today

  

Listing ID: 847552a16d596ebd

Report problem

Processing your request, Please wait....

Fizetett hirdetések (x)

eladó hangszer

használt hangszer hirdetések