Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Hirdetések címkéi 'pedál' (5)

20.000Ft

IBANEZ SB7 basszusgitár szintipedál

Vadonat új, csak kipróbált IBANEZ SB-7 basszusgitár szintipedál, eredeti dobozában, tápegységgel (természetesen 9V-os elemmel is működik).

586 total views, 0 today

8.000Ft

Elado Korg AX100G gitar multieffekt

Elado egy Korg AX100G tipusu gitar multieffekt, adapter nelkul. Az effekt 9V-os adapterrel vagy elemmel mukodik. Igeny eseten Budapesten is atveheto.

1321 total views, 1 today

10.000Ft

BOSS Mega Distortion MD-2

A pedál 3 hónapos, alig használt, színpadon még nem járt. 🙂 Kiváló hang, megannyi állítási beállítási lehetőség. Csak ajánlani tudom! doremil1@hotmail.com

729 total views, 1 today

8.000Ft

Beta Aivin CH-100 super chorus

Beta Aivin super chorus eladó. Hasonló mint a boss, ezért is nem használtam. (másik hirdetésemben egyébként a boss-t is eladásra kínáltam) attis.x@gmail.com

664 total views, 1 today

26.000Ft

BOSS PW-10 V Wah

BOSS PW-10 V-Wah eladó! többféle wah mód, beépített torzítók, 3 memória. Nagyon keveset használtam, kiváló állapotú, doboz, használati megvan. Ebow Plus-t beszámítok.

958 total views, 1 today

eladó hangszer

Az eladó hagszer Weboldal egy kizárólag hangszerekkel foglalkozó portál . Itt megtalálható az Elektromos gitár, Akusztikus gitár, Basszusgitár, Erősítő, Szimfonikus, Billentyűs, Ütős, Hangtechnika, Zenekar / Tanár kereső. Abban bízunk, hogy akik nálunk hirdetik használt, vagy új hangszereiket, gyorsan és egyszerűen értékesíteni tudják azokat.

Eladó hangszer és a Google

Mi az a hangszer?

Hangszer a legáltalánosabb értelemben minden olyan eszköz, amelyet abból a célból készítettünk, vagy arra használunk, hogy hangot állítsunk vele elő. Szorosabb értelemben a hangszer vagy zeneszerszám (gör. Organon, lat. Instrumentum) olyan tárgy vagy készülék, amelyet zene létrehozása szándékával használunk hang előállítására. A nyugati zenében hagyományosan húros, fúvós és ütőhangszereket szoktunk megkülönböztetni.

A legtermészetesebb hangszer az emberi hang és az emberi test: a zenélés legősibb formája az ének, melyet a test bármely más részei segítségével előállított hangok is kísérhetnek (például taps, csettintés, dobbantás, szájbőgőzés, tánc). Mégis, kivételes jellege miatt, és mivel az embert nem tekinthetjük tárgynak vagy eszköznek, az emberi hangot nem szokás hangszerek között tárgyalni.

Használt hangszer – Fender gitár

Az új hangszer szép mert csillog, de a használt hangszer meg lélekkel rendelkezik... Anno vettem egy Fender gitárt és annak határozottan jót tett az idő múlása, valahogy egyre szebb a hangja, ahogy a fából a nedvességtartalom csökken egyre jobban szól... Amikor ezt először hallottan nem hittem el, most már én is állíthatom, hogy ez így van. Azt nem mondom, hogy egy szétnyűtt digitális zongorát is megvennék így, de a gitár szempontjából igenis ajánlott ezt megfontolni...