Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Hirdetések címkéi 'fuvola' (7)

100.000Ft

Artley fuvola eladó!

Artley fuvola, hangszerésszel felújíttatott, tökéletes állapotú, zárt, eladó, 100 EFt. ozybalazs kukac freemail pont hu

721 total views, 0 today

115.000Ft

Yamaha fuvola

Yamaha Yfl-221 fuvola eladó! Hibátlan állapotban, gyári dobozában, összes tartozékával.

1316 total views, 0 today

79.900Ft

Trevor James fuvola

Eladó Trevor James TJ 10x III alap modell. Tartozékok: kemény tok, plüss béléses vízhatlan vállra akaszthatós tok, fém tisztítópálca és egy Fontrade Music vállra akasztható […]

808 total views, 0 today

60.000Ft

Trevor J. James Privilege, ezüst szájrész, nyitott, Csider Acoustic

Két éve vásárolt, alig használt Trevor J. James Privilege, Csider Acoustic fejes fuvolámat eladnám. Nyitott billenytyűs, ezüst szájrésszel ellátott, nagyon szép hangú hangszer!

944 total views, 0 today

70.000Ft

Yamaha fuvola olcsón eladó

Jó állapotú, alig használt Yamaha fuvola sürgősen, extra olcsón eladó. Ár: 70.000 Ft. Érdeklődni lehet: Besenyő Ágnes 06 20 2626430.

1374 total views, 0 today

125.000Ft

Trevor J James fuvola

Sürgősen vételár alatt szeretném eladni 1,5 évet használt fuvolámat, ami kitűnő állapotban van. Elérhetőségemet megtalálják az oldalon e-mailben és telefonon is egyaránt elérhető vagyok.

1065 total views, 0 today

39000 FtFt

Eladó Fuvola

Eladó egy teljesen új Le-Marquis N.y ezüstözött fuvola.Számla és garancia is van hozzá alig 1 hónapos, egyszer sem volt használva, még kipróbálva sem teljesen eredeti […]

1187 total views, 0 today

eladó hangszer

Az eladó hagszer Weboldal egy kizárólag hangszerekkel foglalkozó portál . Itt megtalálható az Elektromos gitár, Akusztikus gitár, Basszusgitár, Erősítő, Szimfonikus, Billentyűs, Ütős, Hangtechnika, Zenekar / Tanár kereső. Abban bízunk, hogy akik nálunk hirdetik használt, vagy új hangszereiket, gyorsan és egyszerűen értékesíteni tudják azokat.

Eladó hangszer és a Google

Mi az a hangszer?

Hangszer a legáltalánosabb értelemben minden olyan eszköz, amelyet abból a célból készítettünk, vagy arra használunk, hogy hangot állítsunk vele elő. Szorosabb értelemben a hangszer vagy zeneszerszám (gör. Organon, lat. Instrumentum) olyan tárgy vagy készülék, amelyet zene létrehozása szándékával használunk hang előállítására. A nyugati zenében hagyományosan húros, fúvós és ütőhangszereket szoktunk megkülönböztetni.

A legtermészetesebb hangszer az emberi hang és az emberi test: a zenélés legősibb formája az ének, melyet a test bármely más részei segítségével előállított hangok is kísérhetnek (például taps, csettintés, dobbantás, szájbőgőzés, tánc). Mégis, kivételes jellege miatt, és mivel az embert nem tekinthetjük tárgynak vagy eszköznek, az emberi hangot nem szokás hangszerek között tárgyalni.

Használt hangszer – Fender gitár

Az új hangszer szép mert csillog, de a használt hangszer meg lélekkel rendelkezik... Anno vettem egy Fender gitárt és annak határozottan jót tett az idő múlása, valahogy egyre szebb a hangja, ahogy a fából a nedvességtartalom csökken egyre jobban szól... Amikor ezt először hallottan nem hittem el, most már én is állíthatom, hogy ez így van. Azt nem mondom, hogy egy szétnyűtt digitális zongorát is megvennék így, de a gitár szempontjából igenis ajánlott ezt megfontolni...