Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Hirdetések címkéi 'DJ eszköz' (3)

50.000Ft

Korg Kaoss Pad

Eladó 1 db Korg Kaoss Pad. Kitűnő állapot, 1. tulajdonos. Tel:06703654170, pasztorat@gmail.com

1220 total views, 0 today

28.000Ft

Millenium MD-70

Eladó 1 db Millenium MD-70 Elektromos dobgép dinamikus padokkal. Kitűnő állapot, 1. tulajdonos. Tel:06703654170

1070 total views, 0 today

24.000Ft

Midistudio-2 billenytűzet

Eladó 1 db Midistudio-2 billentyűzet kihasználatlanság miatt. Kitűnő állapot, 1. tulajdonostól. Telefonszám:06703654170

617 total views, 0 today

eladó hangszer

Az eladó hagszer Weboldal egy kizárólag hangszerekkel foglalkozó portál . Itt megtalálható az Elektromos gitár, Akusztikus gitár, Basszusgitár, Erősítő, Szimfonikus, Billentyűs, Ütős, Hangtechnika, Zenekar / Tanár kereső. Abban bízunk, hogy akik nálunk hirdetik használt, vagy új hangszereiket, gyorsan és egyszerűen értékesíteni tudják azokat.

Eladó hangszer és a Google

Mi az a hangszer?

Hangszer a legáltalánosabb értelemben minden olyan eszköz, amelyet abból a célból készítettünk, vagy arra használunk, hogy hangot állítsunk vele elő. Szorosabb értelemben a hangszer vagy zeneszerszám (gör. Organon, lat. Instrumentum) olyan tárgy vagy készülék, amelyet zene létrehozása szándékával használunk hang előállítására. A nyugati zenében hagyományosan húros, fúvós és ütőhangszereket szoktunk megkülönböztetni.

A legtermészetesebb hangszer az emberi hang és az emberi test: a zenélés legősibb formája az ének, melyet a test bármely más részei segítségével előállított hangok is kísérhetnek (például taps, csettintés, dobbantás, szájbőgőzés, tánc). Mégis, kivételes jellege miatt, és mivel az embert nem tekinthetjük tárgynak vagy eszköznek, az emberi hangot nem szokás hangszerek között tárgyalni.

Használt hangszer – Fender gitár

Az új hangszer szép mert csillog, de a használt hangszer meg lélekkel rendelkezik... Anno vettem egy Fender gitárt és annak határozottan jót tett az idő múlása, valahogy egyre szebb a hangja, ahogy a fából a nedvességtartalom csökken egyre jobban szól... Amikor ezt először hallottan nem hittem el, most már én is állíthatom, hogy ez így van. Azt nem mondom, hogy egy szétnyűtt digitális zongorát is megvennék így, de a gitár szempontjából igenis ajánlott ezt megfontolni...